ICEBERGCLIMAMentenanță aparate Aer Condiționat București în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov.

Mai bine să previi, decât să repari! Această afirmație este valabilă în aproape orice situație, inclusiv atunci când vine vorba despre aparatul de aer condiționat.

Oferim servicii complexe de mentenanță pentru unitatea interioară, care includ curățarea filtrelor, a vaporizatoarelor și a aripioarelor ventilatorului, îndreptarea fantelor îndoite și stabilirea stării generale de funcționare a unității.

Mentenanță aer condiționat.

IcebergClima oferă servicii de întreținere, mentenanță aer condiționat în București pentru orice aparat de aer condiționat, cât și pentru post-garanție.

Personalul nostru specializat în domeniul întreținerii sistemelor, se ghidează după motto-ul “Mai bine previi, decât să repari.”, scutind astfel clientul de costuri mai mari în viitor, în cazul unei defecțiuni majore.

Asigurăm mentenanță și pentru unitatea exterioară, care presupun stabilirea stării generale de funcționare, verificarea presiunii agentului refrigerant, verificarea gradului de curățenie a condensatorului și verificarea compresorului.

Rolul mentenanței.

Mentenanță aerului condiționat are un rol extrem de important, generând o serie de avantaje:

  • Diminuează riscul de îmbolnăvire;
  • Prelungește durata de funcționare a aparatului;
  • Scade costurile pe termen lung;
  • Oferim servicii de mentenanță/reparații aer condiționat în București și zonele limitrofe, luând în calcul mai mulți factori (model, BTU, spațiul în care este amplasat, etc).

Mentenanța periodică și service-ul aparatelor de aer condiționat se pot face în baza unui contract ce se poate negocia în funcție de nr. de echipamente de aer condiționat pe care le dețineți.

Verificarea sistemelor, atât în perioada garanției, cât și după ce această a expirat, asigură o duraă de viață mai lungă a aparatelor, investiția dumneavoastră având un cost minim.

Astfel, prin întreținerea aparatelor se elimina neplăcerile cauzate de o funcționare necorespunzătoare și se mărește fiabilitatea de funcționare.

Prin schimbarea la timp a unor componente “mici” cu costuri minime se evită o intervenție “în regim de urgență” cu costuri mult mai mari.

Aparatele de aer condiționat acumulează prin condens mirosuri neplăcute și, într-un final, bacterii și alte microorganisme care vă pot afecta sănătatea.

Acest lucru se întâmplă indiferent de marca sau de performanțele aparatului.

Totuși, aerul condiționat este o mare necesitate și în cazul în care este realizată o inspecție periodică orice potențială neplăcere este evitată.