ICEBERGCLIMAÎntreținere aparate aer condiționat București în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov.

Ca orice alt aparat din locuinta noastra ce ne face viata mai usoara, aparatul de aer conditionat are nevoie de intretinere periodica.

Specialiștii noștri curăță și igienizează instalații de acest tip și vă ajutș să vă păstrați un aer curat și proaspăt în locuință. Folosim accesorii și consumabile de calitate înaltă, astfel încat ca dumneavoastră să nu aveți probleme cu aparatul de aer condiționat o perioadă îndelungată de timp și să vă bucurați de toate funcționalitățile acestuia.

Întreținere aer condiționate București-Ilfov
Aparatul de aer condiționat trebuie curăţat frecvent în sezonul cald. Nu e suficient să-i speli doar filtrele, ci să cureţi şi unitatea interioară. De asemenea ai grijă să înlături şi praful depus pe mobilă. Aerul care circulă în încapere ridică praful care pătrunde în căile tale respiratorii. Un aer viciat, plin de praf şi bacterii care proliferează în mediu umed poate produce diverse afecţiuni: oftalmologice, respiratorii şi chiar afecţiuni ale plămânilor. Poţi căpăta rinite, alergii, pneumonii etc.

Suntem disponibili în toate sectoarele din București.

Răspundem prompt solicitărilor și acționăm în cel mai scurt timp!
Alege un serviciu de calitate de întreținere pentru aerul condiționat!

Întreținerea aparatelor de aer condiționat presupune:

Curățarea filtrelor este o condiție esențială pentru ca aparatul de aer condiționat să aibe eficientă ridicată (controlul filtrelor de aer trebuie făcut la 6 luni, iar în cazul mediilor poluante se va face trimestrial).

Curățarea aparatului de aer condiționat verificându-se:

  • existența eventualelor oxidări;
  • starea de curățenie a vaporizatorului (această realizându-se cu ajutorul compresorului de aer, iar igienizarea acestuia se face cu ajutorul unui spray antibacterian);
  • în cazul unității externe dacă bateria este înfundată cu diverse resturi și impurități;
  • starea de curățenie a componentelor unității interne și a celei externe;
  • diagnosticarea stării de funcționare a unităților internă și externă prin verificarea compresorului, starea traseului frigorific, parametrilor agentului frigorific, starea racordurilor.