ICEBERGCLIMAÎncărcare cu freon București în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov.

Orice aparat de aer condiționat are, la un moment dat, nevoie de o doză nouă de freon.

În cadrul procedurilor de mentenanță putem oferi și servicii de încărcare cu freon, la costuri minime.

Aparatele de aer condiționat au nevoie de grija dumneavoastră de aceea vă recomandăm încărcare freon aer condiționat când aparatul nu mai răcește bine!

Încărcare cu freon

De regulă, încărcarea cu freon se face după fiecare iarnă sau după perioadele în care aparatul de aer condiționat nu este utilizat.

Încărcare cu freon București
Vă stăm la dispoziție cu servicii de încărcare freon aer condiționat în București sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, și Ilfov (pentru județ Ilfov taxă deplasare 40 de lei) sau cu completare aer condiționat, reparații aer condiționat, igienizare și dezinfectare aparate de aer condiționat de apartament, locuință, casă, preț imbatabil!

Încărcare freon A.C Yamato, LDK, Neo,incarcare freon Daewoo, Panasonic, Sanyo, Sharp, Tadiran, Beko, Vortex, Westwood, Whirlpool eventual Zanussi, Zass, Carrier, Chigo, Daikin.

Despre încărcarea cu freon.

În medie vă putem spune că aparatele rezidențiale ar trebui încărcate cu Freon o dată la 2 ani că să nu mergă aparatul fără cantitatea suficientă.

Dacă el va merge cu o cantitate de agent de răcire sub nivelul minim, compresorul se va încălzii peste măsură și există posibilitatea să cedeze.

Alt lucru neplăcut este că o dată ce scade nivelul freonului din aparat, crește consumul de energie electrică.

Aparatele rezidențiale care sunt întreținute corespunzător la timp prin completare de Freon, curățare și igienizare vor avea o perioadă îndelungată de funcționare corectă și fără probleme.

O revizie anuală este indicate aparatelor montate de mai mult de 4 ani deoarece după ce ies din garanție aceste aparate se vor repara de către dvs.

Și în acest caz este mai bine să preveniți eventualele probleme decât să le reparați.