ICEBERGCLIMAReparații – Service aer condiționat in București sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov.

Ești în căutarea unei firme pentru reparații – service aer condiționat în București, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5, 6? Noi efectuăm reparații – service aer condiționat pentru orice model sau marca de aparat aer condiționat.

Dacă aveți probleme cu o instalație de aer condiționat este indicat să apelați la reparații – service aer condiționat în București, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de specialitate. Echipa noastră este acreditată și deține experiență necesară pentru a duce la îndeplinire o astfel de sarcina.

Reparații – Service aer condiționat pentru aparate de uz casnic

Dacă aveți nevoie de reparații – service pentru aparatele de aer condiționat de uz casnic, echipa noastră dispune de mijloacele necesare pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri privind service-ul pentru aparatele de aer condiționat din căminele dumneavoastră.

Putem înlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fără a fi nevoie să renunțați la toată instalația deja achiziționată.

Reparații – Service aer condiționat – reumplere agent frigorific

Una dintre cele mai cunoscute operațiuni în efectuarea service-ului pentru aparatele de aer condiționat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.

Efectuăm reparații – service aer condiționat în București, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 atât pentru aparatele cumpărate de la noi cât și pentru alte aparate cumpărate din alte magazine.

În maximum 48 de ore de la contactare, una dintre echipele noastre va rezolva problema reclamată.